Per Donna este unul dintre principalii producatori si distribuitori romani de haine in sistem En Gros. In centrul activitatii noastre se afla Rochia, dar si produse complementare acesteia: bolerouri, paltoane, compleuri, fuste. Pentru a satisaface o clientela cat mai variata produsele noastre sunt disponibile pe masuri mici, cat si pe masuri mari, variind de la masura 36 la masura 52.               

                Produsele sunt disponibile doar pe serii, o serie fiind formata de cele mai multe ori din 4bucati( aceeasi culoare sau imprimeu, 4 masuri diferite).

                In prezent, Per Donna creeaza si produce pentru piata romaneasca, dar se doreste extinderea companiei la nivel international.

                Colectiile noastre sunt feminine, se utilizeaza materiale de o calitate superioara pentru a ne asigura ca orice femeie se simte deosebita intr-o rochie marca Per Donna.

               

De atunci si pana acum

 

               Povestea brandului Per Donna incepe in urma cu 10 ani cand designerul Alex Georgescu s-a alaturat omului de afaceri Costica Miu si au deschis atelierul de creatie vestimentara Per Donna. Principalul obiect al productiei era rochia- simbolul feminitatii. Produsele erau comercializate in sistem en-detail si reprezentau rochii colorate, mulate sau de tip baby-doll, pentru fete intre 16-22 ani care doreau calitate la preturi mici.

                In anul 2008 cei doi alaturi de o echipa tanara si puternica fac trecerea de la sistemul de retail la sistemul en-gros, marind in acelasi timp si capacitatea de productie, dar pastrand segmentul de varsta adresat.

                In anul 2010 compania cunoaste o noua evolutie odata cu diversificarea produselor si marirea segmentului de varsta adresat pana la 35 de ani. In anul 2012, ca urmare a cerintelor clientilor si a pietei, categoria de varsta se mareste pana la 45 de ani.

                De-a lungul intregii dezvoltarii a societatii, nu a fost uitat nucleul – Rochia : cea mai reprezentativa piesa pentru o femeie.

                Tot in anul 2012 are loc un alt moment decisiv in istoria Per Donna: deschiderea primului magazin on-line(www.perdonna.ro) care dorea sa ajute clientii sa aiba un acces cat mai facil la produsele noastre. Comandarea produselor prin intermediul site-ului a avut ca rezultat fidelizarea clientilor, cat si atragea noilor clienti , incantati de usurinta cu care aveau acces la bunurile dorite. Comenzile receptionate erau livrate in cel mai scurt timp posibil,de obicei a doua zi, prin curierat rapid, pe intreg teritoriul tarii.

                Ca o crestere fireasca, ca un raspuns in urma cerintelor primite, in anul 2013 a fost inaugurat un nou magazin on-line Per Donna cu o mai mare diversitate de produse si o capacitate mai mare de productie, adresat si pietei din Europa.

                Urmand linia fireasca a dezvoltarii sale si ajutata de un numar de angajati pe masura, Per Donna doreste sa atinga nivelul de companie multinationala, punand la dispozitia clientilor sai o varietate si mai mare de produse.

                Pe viitor se doreste deschiderea unor depozite dotate cu showroom in orasele importante ale lumii pentru a facilita transportul si pentru a oferi posibilitatea de a vedea produsele .